Separatkloakering / LAR på Fyn

Hos Chrone’s Entreprenør & Anlæg har vi stor viden indenfor LAR (kort for lokal afregning af regnvand) - også kaldet separatkloakering. Det betyder at vi kan både udføre og rådgive dig om de forskellige løsninger, samt hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Sammen finder vi frem til den mest optimale løsning til dig.

Lokal afledning af regnvand, herefter forkortet til LAR eller nævnt som separatkloakering, er en yderst effektiv metode, som bruges til at dæmme op for de øgede regnmængder, der kan opstå i led med klimaforandringerne.

Kontakt os og hør mere

Hos Chrone’s Entreprenør & Anlæg er vi autoriserede kloakmestre og vi kan med vores kompetencer inden for branchen rådgive og vejlede omkring LAR, på samme måde, som at vi kan levere en holdbar og professionel LAR-løsning. Du er derfor sikret en effektiv og professionel løsning, hvor du er sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt.

Vi holder til i Søndersø men hjælper også kunder i lokalområdet nær Odense og Beldringe. Har du behov for vores hjælp andre steder på Fyn, hjælper vi naturligvis også.

Så hvis du søger en autoriseret kloakmester til at hjælpe med udførelsen af en effektiv LAR-løsning, så kan du trygt tage kontakt til Chrone’s Entreprenør & Anlæg.

Fordele ved en LAR

En kombination af gamle kloaknetværk og klimaets forandringer gør, at kloakkerne ofte kan blive overbelastet så meget, at det ender med at kloakvandet løber over og at der hermed opstår oversvømmelser.

Hvis du gerne undgå, at dette sker på din grund, så vil vi anbefale, at du overvejer separatkloakering. 

Med en separatkloakering bliver regnvand og spildevand adskilt og herefter ført til hver deres kloakledning, og hermed undgås oversvømmelser. Dette er dog ikke den eneste fordel man opnår med en separatkloakering. Nogle andre vigtige fordele er blandt andre:

  • Renseanlægget bliver aflastet
  • Regnvand og spildevand holdes adskilt. Herved bliver regnvandet ikke forurenet
  • Separatkloakering gavner miljøet, da spildevandsbelastningen af havet, søer og vandløb formindskes.

Kontakt os og hør mere om LAR-løsninger

Hvad end du har spørgsmål eller brug for vejledning omkring LAR så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 20 26 95 46 eller sende en mail til mc@chrones.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.