Når man bygger nyt kræver det mange overvejelser, i forhold til hvad ens drømme er og økonomien i byggeriet. Det er vores ypperste opgave at få dine boligdrømme og økonomi til at gå op i en højere enhed.

Vi har over 9 års erfaring med nybyggeri, og vi kan være din sparringspartner selv ved de lidt mere komplekse opgaver. Vi har været ind over nybyggeriprojekter i hele landet og sætter især en stor ære i at hjælpe lokale kunder i Odense, Søndersø, Beldringe og resten af Fyn.

Hos Chrone’s Entreprenør og Anlæg har vi et godt netværk af samarbejdspartnere til totalentreprise opgaver, og derfor har vi kompetencerne til at hjælpe dig med at bygge dit drømmehus.

Vi kan stå for totalentreprisen af dit nybyggeri, fra start til slut. Vi vil rådgive og vejlede dig, gennem hele processen.

Renovering af gamle ejendomme

Vi tilbyder en omfattende renovering af dit hus, hvilket kan være med til at forbedre dit indeklima, din el-regning samt udnytte pladsen i din bolig bedre.

Vi kan stå for totalentreprisen ved renovering af din ejendom, derfor tager vi os en snak om hvad dine drømme er i forhold til renoveringen, så du får det lavet i de materialer du ønsker.

Nybyggeri og nyt tag

Når du bygger nyt, kræver det også et nyt tag hvilket vi også kan være behjælpelige med. Vi har mange års erfaring inden for taglægning.

Der er mange ting at tage stilling til når man enten skal have nyt tag, eller renovere det gamle. Det kan være alt fra hvilken farve taget skal være til, hvilken type tag i ønsker.

Her kan vi bidrage med vores viden og erfaring indenfor faget, og kan derfor rådgive dig, hvis du er i tvivl om hvilket tag du ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri

Du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit nybyggeri, eller hvis du skal have renoveret din gamle ejendom.

Vi kan stå for totalentreprisen på begge dele. Du kan ringe til os på 20 26 95 46 eller sende en mail til mc@chrones.dkogså vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.