Går du rundt med en drøm om at få bygget et nyt sommerhus i Søndersø, Beldringe, Odense eller andre steder på Fyn?

Så lad Chrone’s Entreprenør & Anlæg stå for det. Vi har mange års erfaring med bygning af nye sommerhuse ud fra dine behov, krav og ønsker.

Din tilfredshed er i højsædet for os, derfor bestræber vi os altid på at levere kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. 

Vi tilbyder selvfølgelig professionel rådgivning under hele byggeforløbet og står også gerne for totalentreprise. Vi sørger altid for at du får lige netop det sommerhus du har gået og drømt om.

Kontakt os og hør mere

Kommunikation er nøglen til et flot nyt sommerhus

Som erfarne fagmænd ved vi, at det første punkt i et byggeprojekt bør være en god dialog mellem fagmanden og kunden. Vi tager derfor gerne ud til dig for at høre dine planer, idéer og eventuelle overvejelser omkring et nyt sommerhus. Sammen finder vi en optimal løsning, som tilfredsstiller dine drømme, ønsker og krav til dit nye sommerhus.

Når du vælger at overlade dit byggeprojekt til os, sørger vi for, at hele processen kommer til at foregå gnidningsfrit fra at første mursten bliver lagt, og du vil blive opdateret løbende gennem hele byggeprocessen. Vi sørger for alt indtil du står med nøglerne til dit nye sommerhus og er klar til at flytte ind.

Hvad koster et nyt sommerhus?

Selve prisen på et nyt sommerhus varierer meget og afhænger meget af faktorer såsom designtype, valg af materialer og selvfølgelig det ønskede antal kvadratmeter. Som nævnt er vores priser konkurrencedygtige, så du kan være sikker på, at du får den helt rigtige pris på dit nye sommerhus.

Selvom vores priser er konkurrencedygtige, betyder det ikke at vi er gået ned på kvaliteten - tværtimod! Vi er erfarne fagmænd med øje for kvalitet og detaljen. Din tilfredshed er vores tilfredshed.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for et nyt sommerhus

Hvad end du har spørgsmål eller brug for rådgivning eller vejledning omkring mulighederne for dit nye sommerhus, så er du meget velkommen til at kontakte os. 
Du kan ringe til os på 20 26 95 46 eller sende en mail til mc@chrones.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.