Har dit tag fået skader, trænger det til at blive renoveret eller skal du have lagt et helt nyt tag?

Hos Chrone’s Entreprenør & Anlæg har vi masser af erfaring med alt fra tagrenovering og udskiftning af tag, til alment tagarbejde såsom reparationer, udskiftning eller vedligeholdelse af tagkonstruktionen.

Der er ikke en opgave indenfor tagrenovering eller tagarbejde som vi ikke kan varetage. Vi holder til i Søndersø men hjælper også kunder i lokalområdet nær Odense og Beldringe. Har du behov for vores hjælp andre steder på Fyn, giver vi også gerne en hånd. Så trænger dit tag til en kærlig hånd, så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os og hør mere

Stor viden og erfaring med tagrenovering og tagudskiftning 

Som erfarne fagmænd ved vi, at tagrenovering og tagudskiftning kræver stor viden og faget og præcision. Det er derfor vigtigt, at du vælger en kompetent fagmand til at stå for tagrenovering eller tagudskiftningen af dit tag. 

Hos Chrone’s Entreprenør & Anlæg har vi kompetencerne og den viden der skal til, for at du trygt kan overlade arbejdet til os, og være sikker på, at arbejdet og slutresultatet bliver udført med dine behov og krav i fokus.

Kundens tilfredshed er vores tilfredshed, og derfor levere vi altid et stykke arbejde af højeste kvalitet.

Kompetent tagrenovering med sans for detaljen

Når du vælger at lade os stå for tagrenoveringen eller tagudskiftningen, så lægger vi en ære i, at både arbejdet og detaljerne er i orden. Vi anser ikke en opgave som fuldført, før det hele er gennemgået, og at vi er sikre på, at tagrenoveringen eller tagudskiftningen er helt som du ønsker.

Vi har mange års erfaring i branchen og vi kan derfor tilbyde professionel rådgivning når det kommer til tagudskiftning, tagrenovering eller noget helt tredje i led med tagarbejde. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dit tag, så vil vi rådgive og vejlede dig, så du ender ud med den mest optimale løsning.

Kontakt os og hør mere om tagrenovering og tagudskiftning

Hvad end du har spørgsmål eller brug for vejledning omkring hvad end der er brug for en tagrenovering eller en tagudskiftning, så er du meget velkommen til at kontakte os. 
Du kan ringe til os på 20 26 95 46 eller sende en mail til mc@chrones.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.