Har du brug for en autoriseret kloakmester til at stå for kloakering på Fyn eller i Trekantområdet?

Så står Chrone’s Entreprenør & Anlæg klar til at hjælpe. Som din autoriserede kloakmester på Fyn og i Trekantområdet, har vi stor kompetence inden for alverdens opgaver i led med kloakarbejde og kloakering. 

Som ejer af en ejendom, er det vigtigt at du sikrer dig, at din ejendom overholder de pålagte krav om kloakering og spildevand pålagt fra din kommune. Det er tilmed vigtigt, at du sørger for, at dit spildevand bliver ledt væk på en sikker og ansvarlig måde. Det er her vi kommer ind i billedet, da vi kan hjælpe dig med netop dette.

Kontakt os og hør mere

Få udført kompetent og professionel kloakering

Hos Chrone’s Entreprenør & Anlæg har vi kompetencer indenfor alle former for kloakarbejde. Vi kan varetage alt fra anlæggelse af ny kloak ved nybyggeri, kloakering, forsikringsskader og meget mere. Der er ikke den opgave indenfor kloakarbejde, som vi ikke kan klare.

Når det kommer til kloakarbejde er ingen kloakopgave for stor eller for lille. Hvad enten du har behov for nye afløbsinstallationer, at din ejendoms kloaksystem bliver udskiftet, eller dit kloakanlæg blot skal renses og/eller tjekkes for brud på kloaknettet, så står vi klar til at rykke ud.

Hvad koster det at få lavet kloakering?

Når det kommer til prisen på kloakarbejde, så afhænger det meget af den pågældende opgaves omfang, men uanset hvad, så garanterer vi en billig pris. De konkurrencedygtige priser er dog ikke noget, der går ud over kvaliteten af vores arbejde.

Hos Chrone’s Entreprenør & Anlæg sørger vi altid for at planlægge opgaven nøje forinden og udtænke samtlige detaljer. På den måde garanterer vi, at der opnås et tilfredsstillende resultat, der lever op til dine forventninger og krav. Vi er kun tilfredse, hvis vores kunder også er tilfredse.

Kontakt os og hør mere om vores professionelle kloakering

Hvad end du har spørgsmål til vores kloakering eller der er brug for andet kloakarbejde, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 20 26 95 46 eller sende en mail til mc@chrones.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.