Hos Chrones Entreprenør og Anlæg kan vi løfte enhver opgave, og står til rådighed uanset omfang og kompleksitet.
Med 9 år og over 700 projekter på bagen, -store som små, føler vi os mere end kompetente til at udføre dit næste byggeprojekt. Siden 2008 har vi sat en ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vores kunders tilfredshed.
Medarbejdere med en bredspektret erfaring, gør os til eksperter indenfor mange områder, og sikrer, at de udfordringer, der kan opstå under et byggeprojekt løses upåklageligt.
Et godt arbejdsklima og ordnede vilkår er en prioritet for os. Vi mener nemlig, at tilfredse medarbejdere præsterer bedst. Dette har derfor også været en af årsagerne til, at vi i 2013 meldte os ind i Dansk Byggeri.
Geografisk dækker vi hele landet, og har udført større byggeprojekter i både Nordsjælland og på Mors.
Dog sætter vi en ære i at servicere den lokale kunde, og betragter det som et skulderklap, at de vælger lige netop os til at løse deres opgaver.
Vi ønsker at have langvarige samarbejdsrelationer med vores kunder, baseret på gensidig tillid. Dette opnås blandt andet ved at vores kunder får følelsen af, at de får leveret gennemtænkte løsninger og et slutresultat, der lever op til forventningerne.
Vi lægger vægt på at tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning tilpasset økonomi, kvalitet og omfang. På den måde får de det fulde udbytte af deres byggebudget
Sagt på en anden måde – Vi går i dybden og gør det færdigt!

Ring for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører:

  • Alt i belægning
  • Havehegn
  • Græsslåning
  • Snerydning
  • Industribelægning
  • Tømrer Arbejde

Dansk Byggeri

År 2013 bliver vi medlem af Dansk Byggeri, for at vise vores kunder så vel som vores ansatte at vi er seriøse, og at vi er til at stole på. Med vores optagelse i dansk byggeri, står du altid med en sikker løsning, med garanti for godt håndværk.