Belægning på Fyn

Hos Chrone’s Entreprenør & Anlæg kan vi være behjælpelige med alt inden for belægningsarbejde, det kan være alt fra en simpelt fliselægning til en lidt mere avanceret belægning.

Som udgangspunkt bør din have eller indkørsel tilpasses husets arkitektur samt den pågældende belægning.

Der kan være flere ting at tage højde for, såsom trappesten og brønddæksler mm. Men der skal selvfølgelig også i høj grad vælges belægning ud fra hvad din personlige smag er.

Vi tilbyder forskellige former for belægning i hele landet og sætter især en stor ære i at hjælpe lokale kunder i Odense, Søndersø, Beldringe og resten af Fyn. Vi går meget op i at levere belægningsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi vil gøre alt for at du som kunde er tilfreds med det arbejde vi udfører.

Vi kan være behjælpelige med at vejlede angående det rette valg af materialer samt hvad dine muligheder er i forhold til dine behov.

Belægning til private samt erhvervskunder

Vi servicere både private samt erhvervskunder, så uanset hvad du skal have lavet inden for belægning, så er du mere end velkommen til at kontakt os, og så kan vi sammen tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Prisen på belægningsarbejde er individuel fra opgave til opgave, men det afhænger også rigtig meget af hvilke materialer der skal anvendes og hvor stort arealet er.

Hos os er du garanteret god service og et kvalitetsbevidst resultat, så du skal være velkommen til at ringe også tager vi en snak om en løsning på dit problem.

Flisebelægning

Uanset om det er en kompleks terrasse, et integreret bed med en havedam som du skal have lagt, så kan Chrones Entreprenør & Anlæg hjælpe dig.

Vi rådgiver og vejleder gerne, så du får det resultat som du ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på belægning

Har du brug for et uforpligtende tilbud på belægninger? Så er du kommet til det rette sted, du er mere end velkommen til at ringe til 20 26 95 46 eller sende en mail til mc@chrones.dk også får vi en snak om muligheder for dit kommende projekt.